Јапонија

    во

    Цели 2,5 години интернет сообраќај кој требал да се случува во рамките на американската инфраструктура завршувал на кинеска мрежа, пред да биде пренасочен до ...
    сите 3 | | | веќе видена

    Кинеските власти почнале да применуваат нов алат за надзор и идентификување на луѓето: софтверот за препознавање на единствениот облик на телото и начинот на ...
    сите 8 | | | веќе видена