Јапонија

  во

  По огромниот успех на македонскиот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска на 69-тото издание на престижниот филмски фестивал ...
  сите 25 | | | веќе видена

  окио/Охрид, 14. март 2019 (ИНПРЕС) – P-Vine, една од најпопуларните јапонски издавачки музички куќи со светско реноме оваа недела го издаде новиот студиски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По неверојатниот успех на Берлинскиот филмски фестивал и освоените две награди (престижната наградата на екуменското жири и наградата на германскиот еснаф на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Пресметаната вредноста на бројот „Пи“ достигна нов светски рекорд во должина од 31 трилион цифри, со кој беше срушен претходниот рекорд од 22 трилиони цифри. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Пи-Вајн (P-Vine), една од најпопуларните јапонски музички куќи со светско реноме која е прочуена по квалитетот на своите изданија низ аудофилите ширум светот, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  За првпат 11 години Јапонија одлучи да не поднесува во ОН заедничка резолуција, за осуда на кршењето човекови права во Северна Кореја, имајќи ги предвид ...
  сите 15 | | | веќе видена

  За првпат 11 години Јапонија одлучи да не поднесува во ОН заедничка резолуција, за осуда на кршењето човекови права во Северна Кореја, имајќи ги предвид ...
  сите 16 | | | веќе видена

  За првпат 11 години Јапонија одлучи да не поднесува во ОН заедничка резолуција, за осуда на кршењето човекови права во Северна Кореја, имајќи ги предвид ...
  сите 17 | | | веќе видена