Јапонија

  во

  Министерката за внатрешни работи на Еквадор, Марија Паула Ромо изјави дека е уапсено едно лице под сомнение дека е клучен играч на Викиликс. – Лице блиско до ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Министерката за внатрешни работи на Еквадор, Марија Паула Ромо изјави дека е уапсено едно лице под сомнение дека е клучен играч на Викиликс и близок соработник ...
  сите 262 | | | веќе видена

  Министерката за внатрешни работи на Еквадор, Марија Паула Ромо изјави дека е уапсено едно лице под сомнение дека е клучен играч на Викиликс. – Лице блиско до ...
  сите 267 | | | веќе видена

  Министерката за внатрешни работи на Еквадор, Марија Паула Ромо изјави дека е уапсено едно лице под сомнение дека е клучен играч на Викиликс. – Лице блиско до ...
  сите 268 | | | веќе видена

  Министерката за внатрешни работи на Еквадор, Марија Паула Ромо изјави дека е уапсено едно лице под сомнение дека е клучен играч на „Викиликс“. – Лице блиско до ...
  сите 269 | | | веќе видена

  Во некои делови во еден од двата града во близина на нуклеарната електрана Фукушима во Јапонија, дозволено им е на населението да се вратат после деталната ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Јапонците се како швајцарски часовници, а нивниот транспортен систем веќе со години не престанува да го импресионира остатокот од светот. Токму поради тоа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Јапонците се како швајцарски часовници, а нивниот транспортен систем веќе со години не престанува да го импресионира остатокот од светот. Токму поради тоа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Принуден, исклучително долг одмор е она за што најмногу сонуваат заморените работници. Но, во Јапонија изгледите за непрекината пауза заради одбележување на ...
  | | веќе видена