Јапонија

  во

  Јапонската влада има за цел да продолжи да одржува разговори со Русија за прашањето на мировниот договор во согласност со претходно постигнатите договори на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Јапонската влада се обврза да разгледа конкретни мерки за намалување на енергетската зависност од јаглен до 2030 година. Јапонските медиуми пренесоа дека ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Јапонија нема да воведе вонредна состојба поради коронавирусот, изјави владиниот портпарол, додека во Токио е забележано најголемо дневно зголемување на бројот ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Јапонија нема да воведе вонредна состојба поради коронавирусот, изјави владиниот портпарол, додека во Токио е забележано најголемо дневно зголемување на бројот ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Владеачката Либерално-демократската партија во Јапонија треба од владата на премиерот Шинѕо Абе да побара да ја откаже планираната посета на кинескиот ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Јапонскиот државен пензиски-инвестициски фонд во Јапонија (GPIF), еден од најголемите во светот, денес извести за рекордна загуба од 17,71 трилион јени (164,74 ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Јапонскиот државен пензиско – инвестиционен фонд (ГПИФ), еден од најголемите во светот, соопшти дека регистрирал најголема загуба до сега од 17,71 илјади ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Владеачката Либерално-демократската партија во Јапонија треба од владата на премиерот Шинѕо Абе да побара да ја откаже планираната посета на кинескиот ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Јапонија нема повторно да воведе вонредна состојба иако се зголемува бројот на новозаразени лица со ковид-19, изјави портпарол на јапонската Влада. Во главниот ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Владеачката Либерално-демократската партија во Јапонија треба од владата на премиерот Шинѕо Абе да побара да ја откаже планираната посета на кинескиот ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Владеачката Либерално-демократската партија во Јапонија треба од владата на премиерот Шинѕо Абе да побара да ја откаже планираната посета на кинескиот ...
  сите 79 | | | веќе видена

  По една роденденска забава во Тексас на 30 мај еден човек наводно заразил со коронавирус 17 члена од своето семејство. Читајќи вакви вести, ќе помислите дека ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Владата на Шведска денеска донесе одлука за ограничувањата за патувањата во земјата до 31 август на земјите кои се најмногу погодени од коронавирусот, меѓу кои ...
  сите 314 | | | веќе видена

  Унгарија нема да го прифати барањето на ЕУ на списокот на „безбедни“ држави од пандемијата на коронавирусот да ги додаде и земјите надвор од ЕУ. Единствен ...
  сите 314 | | | веќе видена