Јапонија

  во

  Се очекува денеска американскиот државен секретар Мајк Помпео да објави дека администрацијата на Трамп ги прекинува отстапките на санкциите за оние што ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Иранскиот адмирал Алиреза Тангсири изјави дека ако на Иран не му биде дозволено да извезува нафта преку теснецот Ормуз, тие ќе го затворат морскиот премин, ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Иранскиот адмирал Алиреза Тангсири изјави дека ако на Иран не му биде дозволено да извезува нафта преку теснината Ормуз, тие ќе го затворат морскиот премин, ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Иранскиот адмирал Алиреза Тангсири изјави дека ако на Иран не му биде дозволено да извезува нафта преку теснецот Ормуз, тие ќе го затворат морскиот премин, ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Цените на нафтата се зголемија за повеќе од три отсто, достигнувајќи го највисокото ниво од ноември 2018 година, поради најавените санкции од САД за купувачите ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Цените на нафтата се зголемија за повеќе од три отсто, достигнувајќи го највисокото ниво од ноември 2018 година, поради најавените санкции од САД за купувачите ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Цените на нафтата се зголемија за повеќе од три отсто, достигнувајќи го највисокото ниво од ноември 2018 година, поради најавените санкции од САД за купувачите ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Цените на нафтата се зголемија за повеќе од три отсто, достигнувајќи го највисокото ниво од ноември 2018 година, поради најавените санкции од САД за купувачите ...
  сите 65 | | | веќе видена