Илинден

  во

  Високи воени претставници на 29 – те земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, денеска ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Високи воени претставници на 29 – те земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, денеска и ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Високи воени претставници на 29 – те земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, денеска и ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Во моментот се бориме со задкулисно наметната стратегија за градење на нова држава, чиј датум на живот би почнал од моментот кога ќе стапи на сила Преспанската ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Учениците од ООУ „Ристо Крле“, од н.м. Кадино и подрачните училишта во н.м. Мралино и н.м. Бунарџик, со богата културно-забавна програма под мотото „Немаме ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Високи воени претставници на 29 – те земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, утре и ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Високи воени претставници на 29 земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, утре и задутре ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Во тек се зимските слави. Со славата Петковден, започнаа славењата, но како оди времето напред, така тие почнаа да ја губат смислата, па затоа црквата ...
  сите 9 | | | веќе видена