Илинден

  во

  Данокот на имот претставува основен извор на финансирање кој локалната самоуправа самостојно го прибира од граѓаните и правните субјекти на територија на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Данокот на имот претставува основен извор на финансирање кој локалната самоуправа самостојно го прибира од граѓаните и правните субјекти на територија на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Данокот на имот претставува основен извор на финансирање кој локалната самоуправа самостојно го прибира од граѓаните и правните субјекти на територија на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  25 милиони евра изнесува долгот на Општина Охрид, покажале сеопфатните анализи на Секторот за финансии при локалната самоуправа. Скоро половина од долгот ...
  сите 56 | | | веќе видена

  „Дади Компани“ и „Макпрогрес“ се двете фирми преку кои влегуваат најмногу пари во општина Виница. Додека општината ги чека парите од државата за да ги подмири ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Се што сега би кажала за тоа што ќе содржат амандманите би било шпекулација заради тоа што се уште сме во процес на изработка на уставните амандмани. Затоа ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Она што се случи на воената парада во Грција не е во согласност со духот на Договорот од Преспа, со кој сакаме да ги промовираме добрососедските односи. Вака ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, на свеченост во касарната „Илинден“ им ги врачи договорите за работа на 125 нови професионални војници, втора ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, на свеченост во касарната „Илинден“ им ги врачи договорите за работа на 125 нови професионални војници, втора ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска на свеченост во касарната „Илинден“ им ги врачи договорите за работа на 125 нови професионални војници, втора група ...
  сите 11 | | | веќе видена