Илинден

  во

  Штитеник на ЈУ „25 Мај“ заедно со уште две други малолетни деца украле возило марка „пежо“ со скопски регистерски таблички од паркинг-простор кај Транспортен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста, дека за утре (20.12.) од 19,00 часот е закажан протест во Скопје организиран од страна на политичка ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Штитеник на ЈУ „25-ти Мај“ заедно со уште две други малолетни деца од паркинг простор кај Транспортен центар украле возило марка „Пежо“ со скопски регистерски ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Штитеник на ЈУ „25-ти Мај“ заедно со уште две други малолетни деца од паркинг простор кај Транспортен центар украле возило марка „Пежо“ со скопски регистерски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Три момчиња од кои две 13-годишни и едно деветгодишно украле возило „пежо“ од паркинг просторот кај Транспортниот центар во Скопје по што движејки се утринава ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Штитеник на ЈУ „25 Мај“ заедно со уште две други малолетни деца украле возило марка „пежо“ со скопски регистерски таблички од паркинг-простор кај Транспортен ...
  сите 13 | | | веќе видена