Илинден

  во

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов (10 и 11.11.), Одделението за безбедност на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Поради одржување на неколку спортско-рекреативни манифестации на подрачјето на главниот град во текот на викендов, Одделението за безбедност на патниот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Една група на луѓе дојдени од Грција искористие смртната церемонија од државјанинот Костандин Кацифа, префрлајќиа неа во еден тензичен случај каде се изрази на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Сојуз на спортови на Скопје под покровителство на Град Скопје во недела во 11.00 часот, го организира велосипедскиот караван „Скопје на точак“ со партнерите ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Васил Јанкула од Мала Преспа, кој боледува од детска целебрална парализа, но човек со огромна волја, оптимистички дух и храбро срце, поради што веќе го носи ...
  | | веќе видена

  Градот Скопје ја информира јавноста дека во недела (11.11.2018 година), поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе ...
  сите 107 | | | веќе видена

  „Откако ја изградивме година и пол не се ставаше во употреба и покрај тоа што беше поминат технички прием. Дополнително плативме уште 250.000 евра комуналии за ...
  сите 7 | | | веќе видена