Илинден

  во

  Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, на свеченост во касарната „Илинден“ им ги врачи договорите за работа на 125 нови професионални војници, втора ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска, денеска на свеченост во касарната „Илинден“ им ги врачи договорите за работа на 125 нови професионални војници, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Скандирањата на воената парада во Солун против Договорот од Преспа не е во духот на пријателство и создавањето добрососедски односи, оцени вицепремиерката и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Процесот на изработка на уставните амандмани е во тек и би било шпекулација да се зборува што ќе содржат тие. Има различни размислувања, различни предлози, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Скандирањата на воената парада во Солун против Договорот од Преспа не се во духот на пријателство и создавањето добрососедски односи, оцени вицепремиерката и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Скандирањата на воената парада во Солун против Договорот од Преспа не е во духот на пријателство и создавањето добрососедски односи, оцени вицепремиерката и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Сѐ што сега би кажала за тоа што ќе содржат амандаманите би било шпекулација заради тоа што сѐ уште сме во процес на изработка на уставните амандмани. Затоа ...
  сите 332 | | | веќе видена

  Се што сега би кажала за тоа што ќе содржат амандаманите би било шпекулација заради тоа што се уште сме во процес на изработка на уставните амандмани. Затоа ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Корисниците од улиците „4“, „6“ и „7“ во село Батинци утре од 9:00 до 15:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 9:00 до 11:00 часот без ...
  сите 61 | | | веќе видена