Илинден

  во

  Македонски весникот “Илинден”: Проф.д-р Гордана Силјановска – Давкова , ве молиме дадете кратка биографија за вас и вашата партија да се запознаете со ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“ се одржа работен состанок на Локалниот совет за превенција на општина Илинден. На дневен ред на Советот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“ се одржа работен состанок на Локалниот совет за превенција на општина Илинден. На дневен ред на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“ се одржа работен состанок на Локалниот совет за превенција на општина Илинден. На дневен ред на Советот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози, освен на осојничавите места каде коловозите се наместа влажни. Интензитетот на сообраќај ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Од осамостојувањето, во Македонија се случија неколку авионски несреќи, но и природни катастрофи со голем број жртви. Последната, сообраќајната несреќа кај ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Автобуската несреќа кај Ласкарци во која загинаа 14 лица е петта по бројот на жртви во поновата историја. На црната листа води скопскиот земјотрес со околу ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Презентацијата на првиот македонски електричен автомобил создаден од ББ Класик карс е пример за одлична соработка помеѓу проект што е финансиран од Фондот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Презентацијата на првиот македонски електричен автомобил создаден од ББ Класик карс е пример за одлична соработка помеѓу проект што е финансиран од Фондот за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Презентацијата на првиот македонски електричен автомобил создаден од ББ Класик карс е пример за одлична соработка помеѓу проект што е финансиран од Фондот за ...
  сите 20 | | | веќе видена