Илинден

  во

  Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Градот Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање занаетчии во Старата скопска чаршија за набавка на потребните алати и репроматеријали за занаетите што ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Град Скопје го објави јавниот повик за субвенционирање на занаетчии во Старата скопска чаршија со кој ќе може да се набават алати и репрометаријали за ...
  сите 64 | | | веќе видена

   Битола, Преспа, Тетово, Демир Капија и уште 8 места во Македонија кои нудат нешто спектакуларно, без разлика дали тоа е природа или историја. Сè повеќе ...
  | | веќе видена

  Тиквешкото востание, кое долго време било табу-тема и за историчарите, е прво востание во Македонија по Илинденското, дигнато десет години по Илинден против ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Ратификувањето на членството во НАТО оди невообичаено брзо. Ако се спореди со претходните бранови на проширувања на Алијансата ќе се види дека земјите-членки ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Гласините дека „метлата“ ќе го зафати министерот за финансии Драган Тевдовски и вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев по барање од скопската ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска е убедена дека средбата помеѓу премиерот Зоран Заев и канцеларката Ангела Меркел во четврток во Берлин ќе испрати ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Инженерискиот баталјон на Армијата ќе добие 15 неопходни инженериски машини за кои веќе се потпишани договори за набавка во вредност од 138 милиони денари, а ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Ратификувањето на членството во НАТО оди невообичаено брзо. Ако се спореди со претходните бранови на проширувања на Алијансата ќе се види дека земјите-членки ...
  сите 44 | | | веќе видена