Илинден

  во

  Обраќањето на премиерот Заев ви го пренесуваме во целост: Почитуван Претседател на Уставната Комисија во Собранието на Република Македонија, Почитувани ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во Скопје и ќе се запознаат со капацитетите и подготвеноста на дел од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пред високите воени посетители низ работни точки ќе бидат прикажани показни вежби од страна на припадниците на декларираните единици од полкот за специјални ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во Скопје и ќе се запознаат со капацитетите и подготвеноста на дел од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во Скопје и ќе се запознаат со капацитетите и подготвеноста на дел од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО во посета на касарната „Илинден“ Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Реакција на иницијативата „O2 коалиција за чист воздух” на ставовите изнесени на заменик-министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Членството во НАТО е остварливо, но одлуката останува на народот и на Владата, порача заменик претседавачот на Воениот комитет на Алијансата на состанокот со ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Армијата на Република Македонија е подготвена да биде дел од НАТО, а во во професионализмот и вештините кои ќе ги демонстрираат припадниците на Армијата ќе ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Неодамна покажавте голем напредок на патот кон НАТО и оваа одлука зависи само од граѓаните и од владата, порача генерал-потполковник Стивен Шепро, заменик ...
  сите 21 | | | веќе видена