Илинден

  во

  Автобус на АРМ утринава околу 6:30 часот се запалил движејки се на релација Пробиштип-касарна „Илинден“ Скопје. Повредени нема, а причинета е само материјална ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Утрово околу 6:30 часот, на релацијата Пробиштип-касарна „Илинден“ се запали автобус на АРМ. Автобусот возел на релација Пробиштип – касарната „Илинден“, a ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Градските власти распишаа јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување електрични тротинети за 2018 година. Може да аплицираат сите жители на Град ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во запалениот автобус, кој изутрината превезувал припадници на АРМ не е повреден ниту еден припадник на Армијата. Фирмата која што го врши превозот за кратко ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Фирмата која што го врши превозот за кратко време испратила друг автобус и сите патници пристигнале со мало задоцнување на своите работни места и веќе нормално ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана соопшти дека ниту еден припадник на АРМ утрото не е повреден откако изби пожар и целосно изгоре автобус кој ги превезува војниците на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во запалениот автобус, кој изутрината превезувал припадници на АРМ не е повреден ниту еден припадник на Армијата. Фирмата која што го врши превозот за кратко ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Градските власти распишаа јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување електрични тротинети за 2018 година. Може да аплицираат сите жители на Град ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во запалениот автобус, кој изутрината превезувал припадници на АРМ не е повреден ниту еден припадник на Армијата. Фирмата која што го врши превозот за кратко ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Утрово околу 6:30 часот, на релацијата Пробиштип-касарна „Илинден“ се запали автобус на АРМ. Автобусот возел на релација Пробиштип – касарната „Илинден“, a ...
  сите 46 | | | веќе видена