Илинден

  во

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески „Синохидро", што го усвои денеска на седница Владата по едногодишни преговори, се ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Автопатот Кичево-Охрид ќе чини дополнителни 187 милиони евра, заштеда од 95 милиони евра Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Изутринава на булеварот Илинден во Скопје се случи сообраќајна несреќа меѓу мотоцикл и автомобил, објавува Алсат-М.Булеварот е затворен за сообраќај па ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Изутринава на булеварот Илинден во Скопје се случи сообраќајна несреќа меѓу мотоцикл и автомобил, објавува Алсат-М. Булеварот е затворен за сообраќај па ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Претседателот на Македонско друштво ”Илинден”-Тирана, и главен и одговорен уредник на Македонски весник “Илинден” г-дин Никола Ѓурѓај на 27.10.2018 година во ...
  сите 5 | | | веќе видена