Илинден

  во

  По повод Денот на Баталјонот за почести, министерката за одбрана Радмила Шекеринска ги награди припадниците на единицата за вложениот труд, покажаните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Васил Јанкула од Мала Преспа, кој боледува од детска целебрална парализа, но човек со огромна воља, оптимистички дух и храбро срце, поради кој веќе го носи ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По повод Денот на Баталјонот за почести, министерката за одбрана Радмила Шекеринска ги награди припадниците на единицата за вложениот труд, покажаните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Обраќањето на премиерот Заев ви го пренесуваме во целост: Почитуван Претседател на Уставната Комисија во Собранието на Република Македонија, Почитувани ...
  сите 238 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во Скопје и ќе се запознаат со капацитетите и подготвеноста на дел од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пред високите воени посетители низ работни точки ќе бидат прикажани показни вежби од страна на припадниците на декларираните единици од полкот за специјални ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во Скопје и ќе се запознаат со капацитетите и подготвеноста на дел од ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во Скопје и ќе се запознаат со капацитетите и подготвеноста на дел од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претставници на Воениот комитет на НАТО во посета на касарната „Илинден“ Претставници на Воениот комитет на НАТО денеска ќе ја посетат касарната „Илинден“ во ...
  сите 7 | | | веќе видена