Ѓорче Петров

  во

  Раководството на Секторот за внатрешни работи Тетово денеска оствари средба со надлежните во Основното јавно обвинителство Тетово за целосно расчистување на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата не работа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди!Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата не работа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 84 | | | веќе видена