Ѓорче Петров

  во

  Скопје повторно смрди! Додека градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата не работа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди!Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата не работа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека, градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Скопје повторно смрди! Додека градоначалникот Петре Шилегов организира комични настапи во кои ја промовира својата неработа, Скопје се гуши во нечист воздух. ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Во 17,55 часот во Скопје на улица „Ѓорче Петров“ се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко моторно возило „Фолксваген Голф“ со скопски регистарски ознаки, ...
  сите 236 | | | веќе видена

  Мерните инструменти на апликацијата “Мој Воздух”, преку која може да се информираме за квалитетот на воздухот во нашата земја, викендов покажуваа енормна ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Поради денешната забуна за станицата во Ѓорче Петров кога беше измерено енормно загадување од 1999 ПМ честици во воздухот, изворот на податоци „МојВоздух“ ...
  сите 47 | | | веќе видена