Ѓорче Петров

  во

  Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека во текот на денот без електрична енергија ќе останат повеќе општини во Скопје. Во периодот од 8.30 до 12 часот без ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Со 10 гласа за, 5 против и ниту еден воздржан, Комисијата за уставни прашања го усвои предлогот зборот Република Македонија да се смени со Република Северна ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Три историски документи да се вметнат во преамбулата на Уставот, предложи пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски. Тој побара да се додадат Правилата на ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Секако, на Македонија и треба еден нов, современ клинички центар затоа што парцијалното решавање само на дел на клиники на и така тесното грло „Водњанска" кое ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Условите во здравствениот систем се подобруваат и јакнат и тоа го гледаме во континуитет. Секако, на Македонија и треба еден нов, современ клинички центар ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Три или четири локации се во опција кои ќе дадат најбрза, динамична изведба на новиот клинички центар. Се работи за проект од 450 милиони евра, изјави денеска ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Условите во здравствениот систем се подобруваат и јакнат и тоа го гледаме во континуитет. Секако, на Македонија и треба еден нов, современ клинички центар ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Условите во здравствениот систем се подобруваат и јакнат и тоа го гледаме во континуитет. Секако, на Македонија и треба еден нов, современ клинички центар ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на дебатата за нацрт амандманот 34, во Комисијата за уставни прашања, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, рече дека работиме овие уставни измени ...
  сите 162 | | | веќе видена