Ѓорче Петров

  во

  Службата за Итна медицинска помош (ИПМ) со домашно лекување во состав на ЈЗУ ”Здравствен дом на Скопје”-Скопје, ги известува сите граѓани дека за време на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за јавни приходи. Граѓани кои досега го ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Последниот викенд од 2018-та е најцрниот во Макдонија од почеток на годината.Во петокот младо момче изгоре во пожар во сервис за мопеди позади Рамстор. Момчето ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за јавни приходи. Граѓани кои досега го ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Денеска истекува рокот за регистрација во електронскиот систем на УЈП на сите даночни обврзници. Регионалните канцеларии на Управата за јавни приходи (УЈП) ќе ...
  сите 55 | | | веќе видена

  На дваесет и шестгодишниот Пинета Секондо- Пино веќе 19 дена му нема траг. Тој последно бил виден во Ѓорче Петров на 10-ти декември, 22 часот навачер. Оттогаш ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Службата за Итна медицинска помош (ИПМ) со домашно лекување во состав на ЈЗУ”Здравствен дом на Скопје”-Скопје, ги известува сите граѓани дека за време на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Веќе 22 дена не може да се лоцира дваесет и шестгодишниот Пинета Секондо-Пино, кој последен пат бил виден во Ѓорче Петров на 10 декември, а исчезнал со ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Неодамна се најави мерка во здравствениот систем, специјални очила за докторите на Итна медицинска помош која ќе почне да ја применува како резултат на ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве продолжија со активностите за менување на оштетената урбана опрема од градските сообраќајници. На терен се работеше на ...
  сите 4 | | | веќе видена