Ѓорче Петров

  во

  Членови на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно со членови на политичката партија остварија средба со граѓаните во повеќе општини. Тие се сретнаа со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Членови на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно со членови на политичката партија остварија средба со граѓаните во повеќе општини. Тие се сретнаа со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  На 13 март автомобилските експерти од земјава имаа можност да го тестираат радикалниот лав – Новиот „Пежо 508“. Еуроимпекс, во улога на генерален увзозник го ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Автомобилските експерти од земјава завчера, 13 март, имаа можност да го тестираат радикалниот лав – новиот „Пежо 508“. Еуроимпекс, во улога на генерален ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска го посети пазарот во Општина Ѓорче Петров и оствари средби со ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денес го посети пазарот во Општина Ѓорче Петров и оствари средби со ...
  сите 276 | | | веќе видена

  [photo] Кандидатот за претседател на Република Македонија проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денес го посети пазарот во Општина Ѓорче Петров и оствари ...
  сите 276 | | | веќе видена