Ѓорче Петров

  во

  Општина Центар активно ќе се вклучи во Европската недела на мобилност, која секоја година се одржува традиционално од 16-22 септември. Мотото на годинешната ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Општина Центар активно ќе се вклучи во Европската недела на мобилност, која секоја година се одржува традиционално од 16-22 септември. Мотото на годинешната ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска организираше голема еко акција низ цела Македонија. Во рамки на глобалното граѓанско движење Светски ден на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ денеска организираше голема еко акција низ цела Македонија. Во рамки на глобалното граѓанско движење Светски ден на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Градот Скопје и годинава ќе ја одбележи Европската недела на мобилност 2018 и за граѓаните ќе понуди низа активности посветени на алтернативното и одржливо ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Градот Скопје и годинава ќе ја одбележи Европската недела на мобилност 2018 и за граѓаните најавува низа активности посветени на алтернативното и одржливо ...
  сите 98 | | | веќе видена