Ѓорче Петров

  во

  Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ информира дека во сабота, поради државниот празник 8 Септември – Ден на независноста, ќе работат само три ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Од ЈСП Скопје по повод државниот празник преку соопштение ја информираат јавноста дека на празникот 8 Септември, Денот на независноста, ќе работат само три ...
  сите 58 | | | веќе видена

  На 33 пунктови во10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи првиoт настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. Акцијата ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На 33 пунктови во 10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи први o т настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На 33 пунктови во 10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи првиoт настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Без електрична енергија од 08:30 до 15:00 часот ќе бидат корисниците од улица „Ленинградска“ како и улица „Јосиф Јосифов Свештарот“, во општина Центар. Како ...
  сите 74 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 22 | | | веќе видена