Ѓорче Петров

  во

  Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за јавни приходи. Граѓани кои досега го ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Денеска истекува рокот за регистрација во електронскиот систем на УЈП на сите даночни обврзници. Регионалните канцеларии на Управата за јавни приходи (УЈП) ќе ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Канцелариите на УЈП, како што информираат оттаму, ќе бидат отворени и денес од 07:30 до 16:30 часот. За поголема достапност на граѓаните, УЈП имаше отворено и ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Последен ден од рокот за регистрација во електронскиот систем на УЈП на сите даночни обврзници. Регионалните канцеларии на Управата за јавни приходи (УЈП) ќе ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Во врска со регистрацијата на граѓаните на системот е-ПДД и прием на барањата за регистрација, од Управата за јавни приходи ( УЈП ) информираат дека ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Последниот викенд од 2018-та е најцрниот во Макдонија од почеток на годината. Во петокот младо момче изгоре во пожар во сервис за мопеди позади Рамстор. ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за јавни приходи. Граѓани кои досега го ...
  сите 115 | | | веќе видена

  На дваесет и шестгодишниот Пинета Секондо- Пино веќе 20 дена му нема траг. Тој последно бил виден во Ѓорче Петров на 10-ти декември, 22 часот навачер. Оттогаш ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Скопје, 31 декември 2018 (МИА) – Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за јавни приходи. Граѓани кои досега го ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за јавни приходи. Граѓани кои досега го ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Денеска истекува рокот за регистрација во електронскиот систем на УЈП на сите даночни обврзници. Регионалните канцеларии на Управата за јавни приходи (УЈП) ќе ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Истекува крајниот рок до кој граѓаните треба да се регистрираат на системот за електронска даночна пријава во Управата за јавни приходи. Граѓани кои досега го ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Од дипломатски извори, порталот на албански јазик „Алмакос“, дознава дека возачот на лидерот на ДУИ Али Ахмети бил пpивeдeн од страна на единциата „Алфи“, кои ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Од дипломатски извори, порталот на албански јазик „Алмакос“, дознава дека возачот на лидерот на ДУИ Али Ахмети бил пpивeдeн од страна на единциата „Алфи“, кои ...
  сите 20 | | | веќе видена