Ѓорче Петров

  во

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со расипничкото трошење на парите на граѓаните, а колку повеќе се расфрла толку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со расипничкото трошење на парите на граѓаните, а колку повеќе се расфрла толку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес-конференцијата на Бојан Стојановски од ВМРО-ДПМНЕ Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со ...
  сите 27 | | | веќе видена

  „Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со расипничкото трошење на парите на граѓаните, а колку повеќе се расфрла толку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со расипничкото трошење на парите на граѓаните, а колку повеќе се расфрла толку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес-конференцијата на Бојан Стојановски од ВМРО-ДПМНЕ Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со расипничкото трошење на парите на граѓаните, а колку повеќе се расфрла толку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски продолжува со расипничкото трошење на парите на граѓаните, а колку повеќе се расфрла толку ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Мерните станиците повторно евидентираат огромна концентрација на ПМ-10 честички во воздухот, а изутринава најзагадено беше во скопските населби Ѓорче Петров ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Последниве два дена Mакедонија е на врвот на светските листи според аерозагадувањето. Завчера Скопје беше најзагаден во светот, пред најзагадените градови во ...
  сите 204 | | | веќе видена

  Загадувањето на воздухот е на високо ниво низ цела Македонија. Граѓаните буквално-дишат отров. Во скопски Аеродром мириса на киселина и запалени гуми. Во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Загадувањето на воздухот е на високо ниво низ цела Македонија. Граѓаните буквално-дишат отров. Во скопски Аеродром мириса на киселина и запалени гуми. Во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Канал 5 го контактираше градоначалникот Наумовски кој рече дека не станува збор за покачување на плата, туку за законска пресметка. „Според законот за плати на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Дваесет и девет годишниот Илија Блажевски и годинава го вади светиот крст кој беше положен од железниот мост во реката Вардар. Тој по втор пат го вади крстот ...
  сите 298 | | | веќе видена