Ѓорче Петров

  во

  Од 10 до 23 септември во општина Ѓорче Петров ќе се одржи манифестацијата „Звуците на културата“ која првпат годинава за посетителите ќе понуди многу ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Од ЈСП Скопје по повод државниот празник преку соопштение ја информираат јавноста дека на празникот 8 Септември, Денот на независноста, ќе работат само три ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Од ЈСП Скопје по повод државниот празник преку соопштение ја информираат јавноста дека на празникот 8 Септември – Денот на независноста, ќе работат само три ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Во Полициската станица Ѓорче Петров С.Т.(79) од Скопје пријавил дека во текот на месец јануари 2018 година преку негов пријател се запознал со лицето Х.Ф., кој ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во Полициската станица Ѓорче Петров се јавил 79-годишниот С.Т. од Скопје и пријавил дека во текот на месец јануари 2018 година преку негов пријател се запознал ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Од ЈСП Скопје по повод државниот празник преку соопштение ја информираат јавноста дека на празникот 8 Септември – Денот на независноста, ќе работат само три ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Од ЈСП Скопје по повод државниот празник преку соопштение ја информираат јавноста дека на празникот 8 Септември – Денот на независноста, ќе работат само три ...
  сите 52 | | | веќе видена