ДУИ

  во

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски во вчерашното гостување во емисијата „200“ на телевизијата „Алсат“ истакна дека партијата, и нејзиното раководство ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски во вчерашното гостување во емисијата „200“ на телевизијата „Алсат“ истакна дека партијата, и нејзиното раководство ...
  сите 57 | | | веќе видена

  ШТО НАС АЛБАНЦИТЕ НИ ЗГРЕШИЛЕ; ПА НИЕ ДА БИДЕМЕ ПРОТИВ АЛБАНЦИТЕ? -Секогаш кога некој друг ќе ги навредел Албанците, ние сме интервенирале со разни ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Одиме напред е мототото на ДПА за престојната кампања за локалните избори, која започнува од наредниот понеделник.Синоќа оваа партија во Тетово одржа ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Огромен пораст на увереноста на граѓаните дека Македонија се движи во добра насока и дека економијата може да се развива е забележан за помалку од половина ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Според сите истражувања на јавното мислење најбитната работа за Албанците е економијата, отворањето на нови работни места, зголемување на животниот стандард и ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Според сите истражувања на јавното мислење најбитната работа за Албанците е економијата, отворањето на нови работни места, зголемување на животниот стандард и ...
  сите 57 | | | веќе видена

  -ВМРО-ДПМНЕ нема ништо против употребата на јазиците на сите етнички заедници во Македонија вклучувајќи ја и албанската, впрочем во 2008 се донесе законот за ...
  сите 57 | | | веќе видена