ДУИ

  во

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција продолжи со своите активности во рамките на кампањата за референдумот одржувајќи средба со граѓаните на Преспа од кои се ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Лидерот на Демократската партија на Албанија,Љуљзим Баша денес во посета на Македонија. Во струга, ќе одржи средби со лидерите на политичките партии, ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција активноста на вчерашниот ден во рамките на кампањата за референдумот ја заокружи во Битола. Пораката на претседателот на ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Полицијата го откри и го приведе сторителот на свирепото убиство на 36-годишниот Бекир А. од Битола, што се случило вчера околу 16.30 часот на патот за селото ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ, Али Ахмети вчера пред граѓаните на Преспа истакна дека ова е неповторлив момент и дека на 30 септември се одлучува за иднината на ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ, Али Ахмети пред граѓаните на Преспа истакна дека ова е неповторлив момент и дека на 30 септември се одлучува за иднината на народите кои ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Овој референдум има една специфика бидејќи сме заедно за една цел. Овој е првиот момент во историјата на Република Македонија во кој двете најголеми заедници, ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција продолжи со своите активности во рамките на кампањата за референдумот одржувајќи средба со граѓаните на Преспа од кои се ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција продолжи со своите активности во рамките на кампањата за референдумот одржувајќи средба со граѓаните на Преспа од кои се ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција продолжи со своите активности во рамките на кампањата за референдумот одржувајќи средба со граѓаните на Преспа од кои се ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Овој референдум има една специфика бидејќи сме заедно за една цел. Овој е првиот момент во историјата на Република Македонија во кој двете најголеми заедници, ...
  сите 137 | | | веќе видена