ДУИ

  во

  Членот на Алијансата за Албанците, Сурија Рашиди, го напушти состанокот што се одржува кај претседателот на Собранието, Талат Џафери. Тој вели дека не се јасни ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Членот на Алијансата за Албанците, Сурија Рашиди, го напушти состанокот што се одржува кај претседателот на Собранието, Талат Џафери.Тој вели дека не се јасни ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Членот на Алијансата за Албанците, Сурија Рашиди, го напушти состанокот што се одржува кај претседателот на Собранието, Талат Џафери. Тој вели дека не се јасни ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Единствена точка на дневен ред која беше поставена на денешната координација кај претседателот на Собранието, Талат Џафери беше формирањето интерпартиско ...
  сите 68 | | | веќе видена

  На денешната координација кај претседателот на Собранието, Талат Џафери единствена точка на дневниот ред е формирањето интерпартиско парламентарно тело за ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Членот на Алијансата за Албанците, Сурија Рашиди го напушти состанокот кој се одржува кај претседателот на Собранието, Талат Џафери.Тој вели дека не се јасни ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Членот на Алијансата за Албанците, Сурија Рашиди, го напушти состанокот што се одржува кај претседателот на Собранието, Талат Џафери. Тој вели дека не се јасни ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Во Собранието на Република Македонија започна координацијата за формирање интерпартиско парламентарно тело за помирување и интеграција, на барање на новата ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Субхи Јакупи, кој два мандата беше член на Државната изборна комисија предложен од ДУИ ќе стане судија на Вишиот управен суд. Тој беше и во последниот состав ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Граѓанската иницијатива „DontYou20Me“ го притиска лидерот на ДУИ Али Ахмети да поднесе амандман на уставните измени со кој во Уставот да стои албански јазик, а ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Субхи Јакупи, кој два мандата беше член на Државната изборна комисија предложен од ДУИ ќе стане судија на Вишиот управен суд. Тој беше и во последниот состав ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерот за спроведување на Рамковниот договор Хазби Лика на работа не оди веќе шест месеци а редовно зема паричен надомест, заедно со неуставниот додаток за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Ова е последната анимација што можете да ја прикачите на вашата фотографија на Фејсбук профилот. Албанците во Македонија започнаа кампања на социјалните мрежи, ...
  сите 19 | | | веќе видена