ДУИ

  во

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Затоа на 30 септември масовно да излезат на гласање и да го кажат својот став во кој правец сакаат да се движи Македонија, порачаа денес пратениците Ивана ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Пратениците едногласни: Најмоќна алка на демократијата е Референдумот Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Пораката на претседателот на ДУИ,  Али Ахмети до граѓаните на Битола е зачленувајќи се во Северно- Атланската Алијанса, Македонија станува поцврста и по ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција продолжи со своите активности во рамките на кампањата за референдумот одржувајќи средба со граѓаните на Преспа од кои се ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Лидерот на Демократската партија на Албанија,Љуљзим Баша денес во посета на Македонија. Во струга, ќе одржи средби со лидерите на политичките партии, ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција активноста на вчерашниот ден во рамките на кампањата за референдумот ја заокружи во Битола. Пораката на претседателот на ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Полицијата го откри и го приведе сторителот на свирепото убиство на 36-годишниот Бекир А. од Битола, што се случило вчера околу 16.30 часот на патот за селото ...
  сите 167 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ, Али Ахмети вчера пред граѓаните на Преспа истакна дека ова е неповторлив момент и дека на 30 септември се одлучува за иднината на ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Претседателот на ДУИ, Али Ахмети пред граѓаните на Преспа истакна дека ова е неповторлив момент и дека на 30 септември се одлучува за иднината на народите кои ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Овој референдум има една специфика бидејќи сме заедно за една цел. Овој е првиот момент во историјата на Република Македонија во кој двете најголеми заедници, ...
  сите 128 | | | веќе видена