ДУИ

  во

  Претседателот на Демократската Унија за Интеграција (ДУИ), Али Ахмети, во Скопје се сретна со американскиот помошник државен секретар, Вес Мичел и Амбасадорот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Основното јавното обвинителство, и по шест месеци од инцидентот, сè уште ги анализира доказите за случајот со нападнатата полицајка Јасмина Јаначковска. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Основното јавното обвинителство, и по шест месеци од инцидентот, сè уште ги анализира доказите за случајот со нападнатата полицајка Јасмина Јаначковска. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Основното јавното обвинителство, и по шест месеци од инцидентот, сè уште ги анализира доказите за случајот со нападнатата полицајка Јасмина Јаначковска. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Основното јавното обвинителство, и по шест месеци од инцидентот, сè уште ги анализира доказите за случајот со нападнатата полицајка Јасмина Јаначковска. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската Унија за Интеграција (ДУИ), Али Ахмети, во Скопје се сретна со американскиот помошник државен секретар, Вес Мичел и Амбасадорот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската Унија за Интеграција, Али Ахмети, денес во Скопје се сретна со американскиот помошник државен секретар, Вес Мичел и амбасадорот ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Основното јавното обвинителство, и по шест месеци од инцидентот, сè уште ги анализира доказите за случајот со нападнатата полицајка Јасмина Јаначковска. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Високиот претставник од Соединетите Американски Држави, стои во соопштението, ја поддржал евроатланската перспектива на Македонија и регионот. Ахмети изразил ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Претседателот на Демократската Унија за Интеграција, г. Али Ахмети, денес во Скопје се сретна со американскиот помошник Државен Секретар, г. Вес Мичел и ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Ако сакаме да имаме подобра иднина за идните генерации и добри меѓуетнички односи, економски развој и напредување на сите полиња, тогаш друга алтернатива или ...
  сите 126 | | | веќе видена