ДУИ

  во

  Владата не го коментира вчерашниот потег на пратеникот Ејуп Алими од ДУИ кој на прес-конференција во македонското Собрание говореше само на албански јазик. ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Владата не го коментира вчерашниот потег на пратеникот Ејуп Алими од ДУИ кој на прес-конференција во македонското Собрание говореше само на албански јазик. ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Либералната партија ја поздравува поддршката за дислокација на спортските обложувалници и казината на три километри од институциите, образовните и верските ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ, Али Ахмети, вели дека до Венецијанската комисија за проверка се испратени само делови од Законот за јазици за кои се договорите со коалициониот ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Либералната партија ја поздравува поддршката за дислокација на спортските обложувалници и казината на три километри од институциите, образовните и верските ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Либералната партија ја поздравува поддршката за дислокација на спортските обложувалници и казината на три километри од институциите, образовните и верските ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Владата не го коментира вчерашниот потег на пратеникот Ејуп Алими од ДУИ кој на прес-конференција во македонското Собрание говореше само на албански јазик. ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, вчера во интервју за АлсатМ, рече дека би немал ништо против да добие двојазичен пасош, согласно Законот за употреба на јазиците и кој ќе ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Владата не го коментира вчерашниот потег на пратеникот Ејуп Алими од ДУИ кој на прес-конференција во македонското Собрание говореше само на албански јазик. ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Владата не го коментира вчерашниот потег на пратеникот Ејуп Алими од ДУИ кој на прес-конференција во македонското Собрание говореше само на албански ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Лидерот на ДУИ, Али Ахмети, вели дека до Венецијанската комисија за проверка се испратени само делови од Законот за јазици за кои се договорите со коалициониот ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Владата не го коментира вчерашниот потег на пратеникот Ејуп Алими од ДУИ кој на прес-конференција во македонското Собрание говореше само на албански јазик. ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Веројатно ќе бидеа првиот кој ќе добие двојазичен пасош, согласно Законот за употреба на јазиците и кој ќе се води на новото име на државата, Република Северна ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Либералната партија ја поздравува поддршката за дислокација на спортските обложувалници и казината на три километри од институциите, образовните и верските ...
  сите 23 | | | веќе видена