Бранко

  во

  Актуелните претседатели на Советот на јавни обвинители Коле Штерјов, на Судскиот совет Зоран Караџовски и на Врховниот суд Јово Вангеловски, како членови по ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во организација на Центарот за државни служби од Астана заедно со Министерство за информатичко општество и администрација денеска и утре во Скопје ќе се одржи ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје Горанчо Савевски, кој сè уште е на функција во МВР и не е ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Ексдиректорот на Бирото за јавна безбедност и ексначалникот на крим-техника на СВР Скопје, Горанчо Савевски, разузнавал и прислушувал граѓани од Куманово, кои ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Пишува: Бранко Тричковски На денешен ден пред 125 години е формирана организацијата која во историјата ќе остане позната како вмро. Со задача и идеја да се ...
  | | веќе видена