Бранко

  во

  Меморандум за соработка за зацрврстување на деловната комуникација помеѓу бизнис заедницата во земјава и македонските бизнисмени во странство потпишаа ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Меморандум за соработка за зацрврстување на деловната комуникација помеѓу бизнис заедницата во земјава и македонските бизнисмени во странство потпишаа ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Стопанска комора на Македонија Бранко Азески и претседателот на Одборот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставров, потпишаа Меморандум за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Стопанска комора на Македонија Бранко Азески и претседателот на Одборот на директори на „Македонија 2025“ Вера Ставров, потпишаа Меморандум за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Стопанска комора на Македонија Бранко Азески и претседателот на Одборот на директори на “Македонија 2025“ Вера Ставров, потпишаа Меморандум за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Дополнителни количини на вода за пиење ќе добиваат жителите на росоманското село Манастирец, со новиот водоснабдителен систем кој се гради. Од општина Росоман ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Тема на конференцијата е „Дигитална трансформација: Реформа на јавната администрација за дигиталната ера“. Во рамки на конференцијата се одржа прес ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Градот Дарувар во Хрватска е мало и многу убаво место, сместено во Западна Славонија, на половина пат меѓу Загреб и Осиек. МИА пристигнувајќи на познатиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На последната седница на Претседателството на владеачката ХДЗ во Хрватска, главна тема беше најновата афера која се прошири од комуникациите на членството на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Велешката и македонска фудбалска легенда Трајче Ковачев ја прими највисоката општинска награда „Гемиџии“. Прво фудбалер, а потоа и тренер, со неговото име е ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Новинарот Бранко Геровски во својата најнова колумна ги критикува измените на законот што се планира да се донесат а се однесуваат на ограничување на правото ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Во организација на Министерството за информатичко општество и администрација, денеска и утре во Скопје ќе се одржи годишна конференција на РеСПА за реформа на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Најновото филмско остварување на Џим Џармуш, музичкиот документарец за Бранко Чрнац – Туста, неодамна починатиот фронтмен на Куд Идијоти, реприза на „Болка и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  МИА пристигнувајќи на познатиот фестивал на репортажата „Фра Ма Фу" не очекуваше дека и таму Македонците ги сакаат и ги почитуваат. Објективно, бевме пријатно ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Градот Дарувар во Хрватска е мало и многу убаво место, сместено во Западна Славонија, на половина пат меѓу Загреб и Осиек. Пристигнувајќи на познатиот фестивал ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Градот Дарувар во Хрватска е мало и многу убаво место, сместено во Западна Славонија, на половина пат меѓу Загреб и Осиек. МИА пристигнувајќи на познатиот ...
  сите 8 | | | веќе видена