Бранко

  во

  Сопственичката што ја продаде македонската компанија којашто има регуларна концесија за услуги за дијализа во дел од земјата, на светки познатата компанија ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Владата нема да ги раскине договорите за закуп на канцелариите на поранешните претседатели Ѓорѓе Иванов и Бранко Црвенковски, како што бара Антикорупциска ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Против директорот на Фондот за здравство Ден Дончев и против актуелниот министер за здравство Венко Филипче е поднесена кривична пријава, во која оштетената ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Против директорот на Фондот за здравство Ден Дончев и против актуелниот министер за здравство Венко Филипче е поднесена кривична пријава, во која оштетената ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи, Небојша Стефановиќ денеска демантираше дека фирмата ГИМ, која се занимава со извоз на оружје, е во сопственост на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Против директорот на Фондот за здравство Ден Дончев и против актуелниот министер за здравство Венко Филипче е поднесена кривична пријава, во која оштетената ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Владата нема да ги раскине договорите за закуп на канцелариите на поранешните претседатели Ѓорѓе Иванов и Бранко Црвенковски, како што вчера побара ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Поранешните претседатели Бранко Црвенковски и Ѓорге Иванов засега остануваат во своите удобни канцеларии кои се плаќаат со народни пари, бидејќи Владата, ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи, Небојша Стефановиќ денеска демантираше дека фирмата ГИМ, која се занимава со извоз на оружје, е во сопственост на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Владата нема да ги раскине договорите за закуп на канцелариите на поранешните претседатели Ѓорѓе Иванов и Бранко Црвенковски, како што бара Антикорупциска ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Од Државната комисија за спречување на корупција, вечерва испратија соопштение во кое појаснуваат дека бараат укинување на привилегиите, однос закуп на ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Владата нема да ги раскине договорите за закуп на канцелариите на поранешните претседатели Ѓорѓе Иванов и Бранко Црвенковски, како што бара Антикорупциска ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Павле Трајанов, претседател на Демократскиот сојуз смета дека на поранешните претсeдатели треба да им се најдат канцеларии во законодавниот дом, но и да се ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи, Небојша Стефановиќ денеска демантираше дека фирмата ГИМ, која се занимава со извоз на оружје, е во сопственост на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Со традиција од цели 40 години и голема посетеност од страна на филмските љубители, годинава се одржува ново издание на интернационалниот филмски фестивал ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи, Небојша Стефановиќ денеска демантираше дека фирмата ГИМ, која се занимава со извоз на оружје, е во сопственост на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Српскиот министер за внатрешни работи, Небојша Стефановиќ денеска демантираше дека фирмата ГИМ, која се занимава со извоз на оружје, е во сопственост на ...
  сите 28 | | | веќе видена