Бранко

  во

  Уапсени поранешни српски војници поради убиство на 78 цивили во БиХ; Хрватска ја скрати самоизолацијата на 10 дена; повеќето компании во Словенија размислуваат ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Кинотеката денеска промовираше ново ДВД-издание со пет македонски долгометражни играни филмови дигитално реставрирани, а снимени на 35-милиметарска филмска ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Јован Деспотовски, директорот на Фондот за иновации, денеска одговарајќи на новинарско прашање, рече дека новите членови на Управниот одбор во Фондот за ...
  сите 11 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот“, Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги ...
  сите 15 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот", Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот“, Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги ...
  сите 17 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот“, Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги ...
  сите 18 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот“, Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги ...
  сите 20 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот”, Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги ...
  сите 20 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот”, Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Кинотеката на Македонија утре со неколку настани ќе го одбележи 27 Октомври, Светскиот ден на аудиовизуелното наследство. Кинотеката ќе ги отвори своите ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На 27-ми октомври (вторник) Кинотеката на Северна Македонија со повеќе настани ќе го одбележи Светскиот ден на аудиовизуелното наследство. Кинотека ќе ги ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Кинотеката утре ќе го одбележи Светскиот ден на аудиовизуелното наследство со неколку настани.Кинотека ќе ги отвори своите работни простории и депоа за ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поради кардиоваскуларни проблеми, почина Амди Бајрам, експратеникот и претседател на Сојуз на Ромите. Тој починал на приватна клиника во Скопје. Посмртно, ќе ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Поранешниот пратеник Амди Бајрам и лидер на Сојузот на Ромите почина денеска во Скопје, потврдија партиски извори. Имаше 64 години. Бајрам страдал од проблеми ...
  сите 215 | | | веќе видена

  Поради кардиоваскуларни проблеми, почина Амди Бајрам, експратеникот и претседател на Сојуз на Ромите. Тој починал на приватна клиника во Скопје. Посмртно, ќе ...
  сите 241 | | | веќе видена