Бранко

  во

  Рокот за доделување на мандатот за состав на новата влада тече веќе трети ден. Политичките партии СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во изминатите денови потврдија дека работат ...
  сите 715 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Има настани што остануваат во сеќавање се додека човек гледа, слуша, дише… Ја слушам емисијата „Деновиве пред години“, по којзнае кој пат се присетив дека на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Има настани што остануваат во сеќавање се додека човек гледа, слуша, дише… Ја слушам емисијата „Деновиве пред години“, по којзнае кој пат се присетив дека на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  – Мандатот на пратениците, согласно Уставот, тече од конститутивната седница. Не може пратениците да имаат мандат во неконституирано Собрание. Собранието е ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Собранието е веќе конституирано и тече рокот од 10 дена за доделување на мандатот за состав на Влада, вели министерката за правда во заминување Рената ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Собранието е веќе конституирано и тече рокот од 10 дена за доделување на мандатот за состав на Влада, вели министерката за правда во заминување Рената ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Собранието е веќе конституирано и тече рокот од 10 дена за доделување на мандатот за состав на Влада, вели министерката за правда во заминување Рената ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Собранието е веќе конституирано и тече рокот од 10 дена за доделување на мандатот за состав на Влада, вели министерката за правда во заминување Рената ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Читам и слушам деновиве дебата дали било конституирано Собранието или не, дали течат рокови за доделување на мандатот или не, па се вадат примери од 2006, 2016 ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Во врска со вчерашната изјава од кабинетот на претседателот на државата г-н Стево Пендаровски дека „Во 2016 година, тогашниот претседавач, Трајко Вељаноски ...
  сите 316 | | | веќе видена

  -Читам и слушам деновиве дебата дали било конституирано Собранието или не, дали течат рокови за доделување на мандатот или не, па се вадат примери од 2006, ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Министерката за правда, Рената Дескоска ја расчистува правната дилема за тоа дали тече рокот од десет дена за доделување на мандатот за состав на Влада и дали ...
  сите 316 | | | веќе видена

  -Читам и слушам деновиве дебата дали било конституирано Собранието или не, дали течат рокови за доделување на мандатот или не, па се вадат примери од 2006, ...
  сите 316 | | | веќе видена

  По дебатата во јавноста дали е конституирано Собранието и дали и од кога течат роковите за доделување на мандатот за формирање влада, се огласи министерката за ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Министерката за правда, Рената Дескоска, ја расчистува правната дилема за тоа дали тече рокот од десет дена за доделување на мандатот за состав на Влада и дали ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 316 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Собранието Трајко Вељаноски реагира на вчерашната изјава од Кабинетот на шефот на државата Стево Пендаровски околу конституирањето ...
  сите 316 | | | веќе видена