Бранко

  во

  Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37 отсто од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Потребен е вистински дијалог за секое прашање со бизнисот, сериозност во тој процес од двете страни и предвиливост на бизнис климата, а не изместување на ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37 отсто од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Тоа го истакна гувернерката на Народната банка, Анита Ангеловска-Бежоска на самиот „Македонија 2025". Таа учествуваше на панел-дискусијата на тема „Југоисточна ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Филмскиот продуцент Бранко Лустиг почина утрово на 88-годишна возраст во Загреб, пишува „Национал“.Лустиг е најпознатиот хрватски продуцент и добитник на два ...
  сите 17 | | | веќе видена

  „Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37% од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37 отсто од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37 отсто од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  „Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37% од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  „Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37% од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  На 88 годишна возраст почина хрватскиот продуцент и единствен хрватски добитник на Оскар, Бранко Лустиг. Лустиг двата Оскара ги доби за филмовите „Шиндлеровата ...
  сите 17 | | | веќе видена

  „Со оглед на фактот дека нивото на доходот кај нас е само околу 37% од европскиот просек, еден од главните предизвици за нашата економија е постигнувањето ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Потребен е вистински дијалог за секое прашање со бизнисот, сериозност во тој процес од двете страни и предвиливост на бизнис климата, а не изместување на ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Потребен е вистински дијалог за секое прашање со бизнисот, сериозност во тој процес од двете страни и предвиливост на бизнис климата, а не изместување на ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Најпознатиот хрватски филмски продуцент Бранко Лустиг, добитник на два Оскара, почина денес во Загреб на 87 години. Лустиг има добиено Златен глобуса и Оскар ...
  сите 17 | | | веќе видена