Бранко

  во

  Транспортниот сектор во Македонија е ограничен од повеќе аспекти. Освен патниот сообраќаен превоз, кој е за нијанса поразвиен од другите типови транспорт во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Досегашните изнесени ставови во изминатите месеци во најголем дел беа иницијативи на Стопанската комора на Македонија, кои во годините наназад беа испраќани до ...
  сите 90 | | | веќе видена

  До нашата редакција пристигна легендарна фотографија на екс претседателот и премиер, Бранко Црвенковски и Радмила Шеќеринска кои како стари партиски другари ...
  | | веќе видена | слични

  Дигитализацијата на работењето на фирмите во земјава сèуште е на почетно ниво. Кај нас, двигатели на овој глобален тренд се единствено странските инвеститори. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонските граѓани сакаат да купуваат преку интернет, но македонските компании каскаат со понудата. Од 600 регистрирани компании за електронска продажба, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Живи гореле на Атика... Не ги жалам... Сите до еден да изгорите.“ - ова се дел од контраверзните пораки на Миленко Неделковски, за кои му се заканува кривична ...
  сите 136 | | | веќе видена

   Податоците покажуваат дека само 5 фирми за он-лајн продажба, се квалитетни, од вкупно регистрираните 600. Претседателот на Стопанската комора Бранко Азески ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Да се потсетиме на октомври 2004 година:Рамсфелд вчера даде поддршка за реформите што ги спроведува македонската Влада и поддршка за зачленување во НАТО."САД ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Онлајн“-трговијата во Македонија е во зачеток, бројот на компании и маркети кои директно ги пласираат своите производи и услуги преку интернет е се уште мал. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Онлајн“-трговијата во Македонија е во зачеток, бројот на компании и маркети кои директно ги пласираат своите производи и услуги преку интернет е се уште мал. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вчера вечер, во хотелот ТЦЦ Гранд Плаза, Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, д-р Кочо Анѓушев учествуваше на форумска дебата ...
  сите 12 | | | веќе видена