Бранко

  во

  Ниту приватниот сектор, ниту јавните институции, ниту универзитетите се на нивото на одговорност потребно за постигнување повисоки стапки на раст. И натаму ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Приватниот сектор, јавните институции, универзитетите не се на ниво на одговорноста што е потребна за постигнување на повисоки стапки на раст и дека понатаму ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Мене ме јаде јанѕата зошто ние Македонците немавме храброст и доблест да му се спротивставиме на НАТО, како што го направија тоа Србите, и да му кажеме ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Копаоник бизнис форумот, што се одржува од 3 до 6 март 2019 година, деновиве е епицентар на економските случувања на Балканот. На едно место, повеќе од 1.500 ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На овогодинешниот, 26-ти Копаоник Бизнис Форум петтиот панел во рамки на вториот ден предизвика голем интерес меѓу учесниците на Форумот во хотел “Гранд“ на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Центарот за јавно говорење нуди индивидуални, групни и корпоративни тренинг програми наменети за усовршување на јавен настап, говорнички и презентациски ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Владата најавува зголемување на минималната плата, но не кажува ни кога, ниту за колку. Синдикатите тврдат дека покачување е неопходно, работодавачите се жалат ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Не смее да се дозволи политичките спорови да влијаат врз бизнисот во Западен Балкан. Регионалната економска соработка е неопходна за да можат компаниите од ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Бугарскиот вицепремиер Томислав Дончев за Би-Ти-Ви изјави дека процедурата за избор на инвеститор во нуклеарната централа „Белене“ ќе биде објавена овој месец, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Не смее да се дозволи политичките спорови да влијаат врз бизнисот во Западен Балкан. Регионалната економска соработка е неопходна за да можат компаниите од ...
  сите 16 | | | веќе видена