БДП

  во

  СДСМ вечерва со соопштение до јавноста: ВМРО-ДПМНЕ продолжува да глуми загриженост за земјоделците откако го уништи земјоделство со своите погубни политики за ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Криминалниот картел на власт предизвика катастрофа во економијата. Тие за две изминати години имаат просечен раст на БДП од 2,05%, убедливо најнизок во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Фајнанс тинк го публикуваше ФТ Став бр. 37 за бројките за БДП и невработеноста. Во четвртиот квартал од 2018 година, посочуваат од Фајнанс тинк, економијата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Бројни економски параметри ја докажуваат успешноста на мерките и политиките на Владата предводена од СДСМ. Економијата се движи во добар правец. Потврда за тоа ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Фото: Twitter Aгенцијата Standard and Poor’s соопшти дека го потврдува кредитниот рејтинг на Македонија ББ-, со стабилен изглед. Според извештајот, решавањето ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Економијата се движи во добар правец. Потврда за тоа е растот на бруто домашниот производ од 3,7 отсто во последниот квартал од 2018. Во истиот период, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Криминалниот картел на власт предизвика катастрофа во економијата. Тие за две изминати години имаат просечен раст на БДП од 2,05%, убедливо најнизок во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Скопје, 11 март 2019 Бројни економски параметри ја докажуваат успешноста на мерките и политиките на Владата предводена од СДСМ. Економијата се движи во добар ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Бројни економски параметри ја докажуваат успешноста на мерките и политиките на Владата предводена од СДСМ. Економијата се движи во добар правец. Потврда за тоа ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Извештајот на „Стандард енд пурс“ е позитивен и покажува дека земјава и јавните финансии одат во добра насока, вели министерот за финансии Драган Тевдовски во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Економијата во Република Северна Македонија бележи контиуниран раст, задвижени се активностите во сите сектори, што резултира со значително намалување на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  По објавата на СДСМ дека невработеноста е намалена под 20 проценти, од ВМРО-ДПМНЕ возвраќаат дека владејачката партија си ги брои роднините и партиските ...
  сите 27 | | | веќе видена

  По објавата на СДСМ дека невработеноста е намалена под 20 проценти, од ВМРО-ДПМНЕ возвраќаат дека владејачката партија си ги брои роднините и партиските ...
  сите 34 | | | веќе видена