БДП

  во

  Се ближи крајот на кампањата и денес би сакал да зборувам за една тема која е многу важна и за која сум сигурен дека јас и мојот тим можеме да направиме многу. ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Еден хрватски град на Јадранот оваа година е поскап од Мајорка. Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „Се ближи крајот на кампањата и денес би сакал да зборувам за една тема која е многу важна и за која сум сигурен дека јас и мојот тим можеме да направиме ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател, Стево Пендаровски, пред жителите на Маврово –Ростуше посочи дека членството во НАТО и ЕУ се гарант дека земјата економски ќе јакне ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Се ближи крајот на кампањата и денес би сакал да зборувам за една тема која е многу важна и за која сум сигурен дека јас и мојот тим можеме да направиме многу. ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Ова утро во фокусот на Фактор е економијата. Издвојуваме неколку теми ... *Силк роуд прави постепен продор на пазарот и бележи раст во повеќе сегменти од ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Се ближи крајот на кампањата и денес би сакал да зборувам за една тема која е многу важна и за која сум сигурен дека јас и мојот тим можеме да направиме многу. ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Еден хрватски град на Јадранот оваа година е поскап од Мајорка. Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Еден хрватски град на Јадранот оваа година е поскап од Мајорка. Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 ...
  сите 16 | | | веќе видена

   Тоа е индикатор за економскиот раст на земјата а кај нас е многу малку познат и користен од компаниите во домашното тргување и наплата а уште помалку и за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените, дури и до 20 ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во розовата слика што власта и ја сервира на јавноста платите растат, економијата цвета, расте стапката на БДП и се ближиме до ветената просечна плата од 500 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Кандидатката за претседател на Република Македонија, Професорката Гордана Силјановска Давкова, преку својот официјален фејсбук профил се обрати до Македонците ...
  сите 99 | | | веќе видена