БДП

  во

  Со успешно придвижување кон НАТО и кон ЕУ може да се очекува забрзување на економскиот раст, а евроатланските интеграции ќе обезбедат можности за повисок раст ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба го граѓаните на Општина Берово. Мицкоски пред граѓаните на Берово потенцираше дека СДСМ иако во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Со успешно придвижување кон НАТО и кон ЕУ може да се очекува забрзување на економскиот раст, а евроатланските интеграции ќе обезбедат можности за повисок раст ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Со успешно придвижување кон НАТО и кон ЕУ може да се очекува забрзување на економскиот раст, а евроатланските интеграции ќе обезбедат можности за повисок раст ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба го граѓаните на Општина Берово. Мицкоски пред граѓаните на Берово потенцираше дека СДСМ иако во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Со успешно придвижување кон НАТО и кон ЕУ може да се очекува забрзување на економскиот раст, а евроатланските интеграции ќе обезбедат можности за повисок раст ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкски вчера им порача на беровчани да не веруваат во лагите на Зоран Заев и да не потпаѓаат под влијанието на вакви ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Сooпштение на ВМРО ДПМНЕ Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба го граѓаните на Општина Берово. Мицкоски пред граѓаните на Берово ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Со успешно придвижување кон НАТО и кон ЕУ може да се очекува забрзување на економскиот раст, а евроатланските интеграции ќе обезбедат можности за повисок раст ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба го граѓаните на Општина Берово. Мицкоски пред граѓаните на Берово потенцираше дека СДСМ иако во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Со успешно придвижување кон НАТО и кон ЕУ може да се очекува забрзување на економскиот раст, а евроатланските интеграции ќе обезбедат можности за повисок раст ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на средбата со граѓаните на општина Берово рече дека СДСМ иако во предизборието ветуваа дека ќе донесат живот за ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Мицкоски пред граѓаните на Берово потенцираше дека СДСМ иако во предизборието ветуваа дека ќе донесат живот за сите граѓани, не само што не донесоа туку на ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба го граѓаните на Општина Берово Мицкоски пред граѓаните на Берово потенцираше дека СДСМ иако во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Не смее да се дозволи премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев да го оствари она што го наумил од поодамна, да ја уништи сопствената нација и држава, исткана во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба го граѓаните на Општина Берово. Мицкоски пред граѓаните на Берово потенцираше дека СДСМ иако во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба го граѓаните на Општина Берово. Мицкоски пред граѓаните на Берово потенцираше дека СДСМ иако во ...
  сите 201 | | | веќе видена

  СДСМ иако во предизборието ветуваа дека ќе донесат живот за сите граѓани, не само што не донесоа туку на сите граѓани во Република Македонија им го направија ...
  сите 201 | | | веќе видена