БДП

  во

  Проектите на 34 основни и средни училишта во земјава се прогласени за најдобри и добија награди од Фондот за иновации и технолошки развој. Тие учествуваа на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Проектите на 34 основни и средни училишта во земјава се прогласени за најдобри и добија награди од Фондот за иновации и технолошки развој. Тие учествуваа на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Проектите на 34 основни и средни училишта во земјава се прогласени за најдобри и добија награди од Фондот за иновации и технолошки развој. Тие учествуваа на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Растот на БДП во првиот квартал изнесува 4,1 проценти, додека невработеноста опаднала на 17,8 проценти, објави Државниот завод за статистика.Најдобар раст од ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Молдавскиот суд го разреши од должноста претседателот Игор Додон, а за преоден претседател го постави поранешниот премиер Павел Филип, се наведува во ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Проектите на 34 основни и средни училишта во земјава се прогласени за најдобри и добија награди од Фондот за иновации и технолошки развој. Тие учествуваа на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На претпоследниот ден од училишната година, евроамбасадорот Самоил Жбогар ги посети средношколците во Берово, за да ги слушне и одговори нивните прашања за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Драган Тевдовски, министерот за финансии, вели дека проекцијата за економски раст на македонската економија може да биде надмината во 2019 откако вчера беше ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Забрзувањето на економскиот раст продолжува, што ја оправдува горната ревизија на економскиот раст на 3,5 проценти. Ако се оддржи ваквиот солиден раст таа ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Растот на БДП во првиот квартал изнесува 4,1 проценти, додека невработеноста опаднала на 17,8 проценти, објави Државниот завод за статистика. Најдобар раст од ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Економијата тоне со СДСМ. Во недостиг на конкретна развојна стратегија и економски политики кои ќе го зголемат животниот стандард на македонските граѓани, Заев ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Економијата тоне со СДСМ. Во недостиг на конкретна развојна стратегија и економски политики кои ќе го зголемат животниот стандард на македонските граѓани, Заев ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Растот на БДП во првиот квартал изнесува 4,1 отсто и е највисок квартален износ во последните две години, информираа премиерот Зоран Заев и вицепремиерот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Ова е најголем раст на бруто домашниот производ во последните неколку години.Успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ дваат реални, позитивни ...
  сите 3 | | | веќе видена