БДП

  во

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Речиси е сигурно дека ќе има втор круг претседателски избори бидејќи праговите поставени за евентуална победа во првиот се нереално поставени, вели во интервју ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Минатата недела имав можност првпат да го посетам Бутан, патување кое едвај го чекав со години. Потрагата на земјата да го надмине глобалниот тренд што го мери ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со пензиската реформа на Владата, пензионерите во просек ќе бидат покуси за минимум 300 до 700 денари во 2019 година, изјави на прес-конференција, Трајко ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со пензиската реформа на Владата годинава пензионерите во просек ќе бидат покуси за минимум 300 до 700 денари, обвинуваат од опозицијата. Со новиот начин на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Трајко Славевски Изминативе неколку месеци од 2019-та година најпрво ги видовме негативните ефекти од воведувањето на прогресивното оданочување односно ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Изминативе неколку месеци од 2019-та година најпрво ги видовме негативните ефекти од воведувањето на прогресивното оданочување односно зголемување на даноците ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Изминативе неколку месеци од 2019-та година најпрво ги видовме негативните ефекти од воведувањето на прогресивното оданочување односно зголемување на даноците ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Изминативе неколку месеци од 2019-та година најпрво ги видовме негативните ефекти од воведувањето на прогресивното оданочување односно зголемување на даноците ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Изминативе неколку месеци од 2019-та година најпрво ги видовме негативните ефекти од воведувањето на прогресивното оданочување односно зголемување на даноците ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска во интервју за „ 360 Степени “ на Алсат ја коментираше изјавата на рускиот министер за надворешни работи, Сергеј ...
  сите 61 | | | веќе видена