БДП

  во

  Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на денешната прес-конференција ги соопшти конкретните мерки што ги преземаат градските власти во интерес на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Градоначалникот Шилегов на денешната прес-конференција ги соопшти конкретните мерки што ги презеде Градот Скопје во интерес на полесно надминување на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Град Скопје ја намали комуналната такса за закуп на јавен простор од 15 на 5 денари по квадрат, колкава што е минималната цена дозволена со закон за цела 2020 ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на денешната прес-конференција ги соопшти конкретните мерки што ги преземаат градските власти во интерес на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Град Скопје ја намали комуналната такса за закуп на јавен простор од 15 на 5 денари по квадрат, колкава што е минималната цена дозволена со закон за цела 2020 ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Град Скопје ја намали комуналната такса за закуп на јавен простор од 15 на 5 денари по квадрат, колкава што е минималната цена дозволена со закон за цела 2020 ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Очекуваме да дојде до олеснување на финансиските услови и за граѓаните и за корпоративниот сектор. Токму тоа и беше целта на измените на регулативата за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на денешната прес-конференција ги соопшти конкретните мерки што ги преземаат градските власти во интерес на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Град Скопје ја намали комуналната такса за закуп на јавен простор од 15 на 5 денари за квадрат, колку што е минималната цена дозволена со закон за цела 2020 ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на денешната прес-конференција ги соопшти конкретните мерки што ги преземаат градските власти во интерес на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Град Скопје ја намали комуналната такса за закуп на јавен простор од 15 на 5 денари по квадрат, колкава што е минималната цена дозволена со закон за цела 2020 ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Очекуваме да дојде до олеснување на финансиските услови и за граѓаните и за корпоративниот сектор. Токму тоа и беше целта на измените на регулативата за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Економските активности во САД во вториот квартал годинава се очекува да опаднат за 7 проценти предвидува угледната независна организација составена од ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Очекуваме да дојде до олеснување на финансиските услови и за граѓаните и за корпоративниот сектор. Токму тоа и беше цел на измените на регулативата за ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Токму тоа и беше цел на измените на регулативата за работењето на банките, коишто ги донесовме. Претходно направивме детални анализи, за да се дојде до решение ...
  сите 64 | | | веќе видена