БДП

  во

  Иако не се очекува голем одлив на девизи, од Народната банка потенцираат дека забраната за отворање сметки на правни и физички лица во странски банки и натаму ...
  сите 2 | | | веќе видена

  ММС, 06.02.2019Германија вчера му порачала на НАТО дека ќе ги зголеми вложувањата во одбраната и тоа на повеќе од ветените 1,5 отсто од БДП до 2024 година, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со претседателот на Европската народна партија, Жозеф ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол, ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол. ...
  сите 143 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол. ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Светските организации ја препознаваат Македонија како произведувач на корупција која е заштитена од државата, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан ...
  сите 152 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол. ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол. ...
  сите 154 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол. ...
  сите 151 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол. ...
  сите 151 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со Претседателот на Европската Народна Партија Жозеф Дол. ...
  сите 151 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во рамките на својата посета на Брисел оствари средба со претседателот на Европската народна партија, Жозеф ...
  сите 153 | | | веќе видена