БДП

  во

  Министерот за финансии Драган Тевдовски смета дека Владата успешно управува со јавниот долг и оти очекува тој следната година да се заврши под проектираното ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев се сретна со шефицата на мисијата на Меѓународниот монетарен фонд во Македонија, Џесмин Рахман којашто предводеше делегација на ММФ како ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Министерот за финансии Драган Тевдовски смета дека Владата успешно управува со јавниот долг и оти очекува тој следната година да се заврши под проектираното ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев се сретна со шефицата на мисијата на Меѓународниот монетарен фонд во Македонија, Џесмин Рахман, којашто предводеше делегација на ММФ како ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Министерот за финансии, Драган Тевдовски смета дека Владата успешно управува со јавниот долг и очекува тој следната година да се заврши под проектираното ниво ...
  сите 239 | | | веќе видена

  Финскиот амбасадор Перти Иконен денеска им одржа „лекција“ на македонските компании. На панел-дискусија во Стопанската комора укажа дека неговата земја ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Премиерот Заев ја оцени соработката со Меѓународниот монетарен фонд како значително важна, повика и понaтаму да го држат фокусот врз Македонија, да ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев се сретна со шефицата на мисијата на Меѓународниот монетарен фонд во Македонија, Џесмин Рахман, којашто предводеше делегација на ММФ како ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев денеска оствари средба со шефицата на Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд во Македонија, ...
  сите 47 | | | веќе видена