БДП

  во

  Економостите се песимисти и не веруваат дека ќе се случат некакви драстични промени што ќе придвижат македонската економија наредната 2019 година. Тие додаваат ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Генералниот инспектор на германската војска, Еберхард Зорн, ја навести можноста за ангажирање на граѓани на ЕУ во германската армија, со цел да се пополнат ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Дефицитот во Фондот за пензиско инвалидско осигурување во изминатите години постојано се зголемуваше, по што се наметна прашањето за негова одржливост на долг ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Дефицитот во Фондот за пензиско инвалидско осигурување во изминатите години постојано се зголемуваше, по што се наметна прашањето за негова одржливост на долг ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Функционерски фирми повторно аплицирале со проекти до Фондот за иновации за да добијат државни пари. И во новиот втор по ред пакет за поддршка на инвестициите ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Дефицитот во Фондот за пензиско инвалидско осигурување во изминатите години постојано се зголемуваше, по што се наметна прашањето за негова одржливост на долг ...
  сите 12 | | | веќе видена