БДП

  во

  Ова е утврдено на денешната седница на Советот на Народната банка на Република Македонија на која го разгледа и усвои најновиот квартален извештај. -При ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Растот на економијата во третиот квартал од минатата година е над проекцијата на Народната банка на Република Македонија, а НБРМ очекува поволните движења во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Ѓорѓи Илиевски, долгогодишен инспектор за високо образование во Државниот просветен инспекторат, денес на Филозофскиот факултет ја промовира својата книга ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Советот на Народната банка на Република Македонија, денес одржа редовна седница, на која беше разгледан и усвоен најновиот квартален извештај. Притоа уште ...
  сите 13 | | | веќе видена

  ЕКОНОМИЈАИталија влезе во рецесијаОбјавено пред 2 часа - 31 јануари, 2019Од Макфакс Италија е во рецесија, соопшти италијанската канцеларија за статистика, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Растот на економијата во третиот квартал од минатата година е над проекцијата на Народната банка на Република Македонија, а НБРМ очекува поволните движења во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Италија е во рецесија, соопшти италијанската канцеларија за статистика, која објави процена на движењето на италијанскиот БДП во последниот квартал, која ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Советот на Народната банка на Република Македонија денес одржа редовна седница на која беше разгледан и усвоен најновиот Квартален извештај. Притоа, уште еднаш ...
  сите 15 | | | веќе видена